Remedio silicium producten

De Remedio silicium producten bevatten siliciumzuur in een zeer goed opneembare vorm. In combinatie met andere ingrediënten zijn de producten een voormengsel voor paarden en honden alle drie ter ondersteuning van de botten, kraakbeen, pezen, banden, bindweefsel, hoeven en vacht.

Er zijn verschillende redenen waardoor een silicium te kort zou kunnen ontstaan. Als je er voor kiest dit mineraal aan te vullen is het belangrijk dat je gebruik maakt van een goed opneembare vorm. Het orthosilicium zuur dat in SiliPRO zit bestaat uit monomere atomen. Deze kleinere moleculen komen makkelijker door de darmwand en zijn daardoor heel veel beter opneembaar dan de veel gebuikte vorm silicium die verbindingen bevatten met koolstofatomen.

Onze producten bevatten orthosiliciumzuur wat geproduceerd wordt voor humaan gebruik, door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het zo opneembaar mogelijk maken van dit mineraal, namelijk Cindro B.V.

SiliPRO

SiliPro bevat siliciumzuur in combinatie met onder anderen Curcurma longa L. en Urtica Dioica L. in een zeer goed opneembare vorm. Dit is het product wat wij als eerste ontwikkelde voor het dagelijkse gebruik van silicium. Het is een aanvulling op normaal basisrantsoen voor een gezond paard of hond, die je graag zo wilt houden.

SiliBuild

SiliBuild bevat het zelfde siliciumzuur aangevuld met onder anderen Collageen als bron van essentiële aminozuren. Eiwitten zijn essentiële bouwstoffen in tijden van opbouw groei en ontwikkeling. Essentieel houd in dat deze voedingstoffen in het lichaam moeten komen doormiddel van onze voeding. Wat steeds duidelijkere wordt is dat in ons voer, zowel paard als hond, en door de manier waarop de onze dieren kunnen managen, nu eenmaal tekorten ontstaan. Zeker in tijden van groei, herstel en ontwikkeling wil je deze tekorten tegen gaan om gezond weefsel te genereren en te behouden .

Naast de positieve werking van silicium voor kan het aanvullen van essentiële aminozuren/eiwitten helpen voor de gezondheid en groei van jou paard of hond.

SiliJoint

SiliJoint bevat siliciumzuur aangevuld met onder andere Glucosamine en Chondroïtine. Deze combinatie is goed voor het behoud en ondersteunen van gezonde en sterke gewrichten. Dit product is effectief bij de ondersteuning van de gewrichtsfunctie en hiermee de flexibiliteit van het dier. Zeer geschikt voor jonge dieren met problemen in groei, dieren in de sport met hoge belasting, of oudere dieren. De combinatie in silijoint van zowel glucosamine, als alle hulpstoffen die belangrijk zijn bij de werking en de opneembaarheid, maken dat je zo de gewrichten van je dier optimaal kunt ondersteunen.

Bestellen