Over mij

Ik ben Fiona meilink geboren in hoorn en opgegroeid in Bovenkarspel, West-Friesland. Mijn passie voor het paard is al zo groot als ik oud ben, en ik roep al van kinds af aan dat dit mijn leven gaat zijn.

Ik ben Jack Meagher Triggerpoint masseur voor paarden. In 2016 ben ik afgestudeerd Osteopaat voor Paarden EDO, na 4 jaar gestudeerd te hebben aan het Vluggen Institute in Duitsland. In 2017 ook afgestudeerd als osteopaat voor honden aan hetzelfde Institute.
Ik heb na het behalen van mijn diplomas nog de nodige cursussen gevolgt, omdat het zo ontzettend leuk is om te blijven ontwikkelen! medical taping bij dieren, bloedzuigertherapie bij dieren en ik ben naar Denemarken geweest voor een opleiding tot veterinair voedingstherapeut. Hierdoor kan ik specifieke voeding/supplementen beter inzetten bij paarden en honden met bepaalde blessures.

Thuis had ik een paardenstalling van 2014 tot 2022. Sinds 2022 wilde ik het roer omgooien en hebben het gehele bedrijf omgezet naar een bewegingspark voor paarden. Ik heb ruimte voor 30 paarden in een park met bijna een kilometer pad, een vijver, een zandvlakte en binnenverblijf.
Kijk vooral verder op mijn website om meer te weten te komen over de osteopathie voor honden of paarden, mijn bewegingspark of mijn voedingssupplementen. Mocht je er op de website niet uitkomen of vragen hebben, stuur me gerust een berichtje !
Groetjes Fiona