Accomodatie

In maart 2015 openden wij ons nieuwe trainings- en revalidatie centrum. Wij zijn gevestigd in Venhuizen en we hebben plaats voor 18 paarden.

De hele stal is ingericht op het welzijn en de gezondheid van de paarden. De stallen hebben een afmeting van 3 bij 4 meter en voorzien van rubber matten.

Er wordt hooi gevoerd en krachtvoer met zo min mogelijk suikers en eiwitten. Elke stal heeft zijn eigen paddock van 8 bij 10 meter en geven de paarden de mogelijkheid elke dag buiten te kunnen staan.

Het centrum biedt de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te trainen, waardoor de weersomstandigheden geen issue meer zijn. Er is een verwarmde kantine met toilet en warm en koud water.
Daarnaast nog een leslokaal waar de workshops en lessen worden gegeven gedurende de week.

Wij zijn dit centrum begonnen om paarden en eigenaren een plek te bieden om te ontwikkelen en te groeien, ieder binnen zijn eigen mogelijkheden.
Het uitgangspunt voor alle training is de klassieke dressuur en de verlichte rijkunst. Het gaat erom dat we binnen de mogelijkheden van de combinatie hier het maximale uit willen halen. We werken naar samenwerking, lichtheid, communicatie en harmonie tussen ruiter en paard.

Heb je specifieke problemen die je zou willen trainen bij ons, leg deze gerust aan ons voor en wij kijken samen met jou naar een passend traject. Wij hebben nooit het doel voor jou het probleem te doen verdwijnen, maar juist jou onze hulp te bieden het probleem zelf aan te gaan en op te lossen !

Belangrijk is dat als trainer je bewust word van wat je doet en waarom je het doet. Met dit bewustzijn maak je de eerste stap naar een beter paardenwelzijn!

© Copyright - Remedio