Traject op maat

Af en toe een les niet genoeg? Even echt door willen trainen? Iemand nodig die het jou uitlegt en je paard uitlegt, zodat je samen weer verder kunt ontwikkelen? Kijk eens naar een trainingstraject op maat! De trainingstrajecten bestaan uit een bepaalde periode waarin we op maat gaan werken aan de combinatie. Het paard kan op de accommodatie verblijven en wordt hier getraind. Het uitgangspunt voor alle training is de klassieke dressuur en de verlichte rijkunst. Het gaat erom dat we binnen de mogelijkheden van de combinatie hier het maximale uit willen halen. We werken naar samenwerking, lichtheid, communicatie en harmonie tussen ruiter en paard. Wanneer zou een trainingstraject je kunnen helpen?

Iedereen die tegen problemen aanloopt, zowel trainings-technisch, fysieke problemen, dan wel in gedrag, kan bij ons terecht. De trainingstrajecten zijn voor zowel ruiter als paard. Een voorbeeld is wanneer je het paard nieuwe oefeningen zou willen aan-trainen maar dit alleen niet lukt, omdat je niet zo goed weet hoe. Denk aan het bekend maken met het laterale werk, het doorrijden of gedeeltelijk omscholen/her-opleiden. Ook bij fysieke problemen kunnen wij ondersteunen door het bewust trainen van bepaalde spiergroepen en mobiliteit in beweging. Eigenaren met angst en onzekerheden hebben veel baat bij een trainingstraject om door bewustwording van het lijf, dat van het paard en de training, stappen te kunnen maken naar zekerheid en vertrouwen.

Hoe ziet zo een traject eruit ?

De trainingstrajecten worden op maat ingericht. Dat wil zeggen dat vooraf de vraag van de combinatie duidelijk zal worden gesteld. Daarbij is betrokkenheid van de eigenaar in dit traject van groot belang, ongeacht de frequentie dat het paard door ons wordt getraind of door de eigenaar. Heb je specifieke problemen die je zou willen trainen bij ons, leg deze gerust voor en wij kijken samen met u naar een passend traject. Wij hebben nooit het doel voor u het probleem te doen verdwijnen, maar juist u onze hulp te bieden het probleem zelf aan te gaan en op te lossen !

De trajecten beginnen bij €450,00 per maand incl. stalling, afhankelijk van het aantal trainingen per week. Neem voor een exacte prijs even contact op.

Contact

Remedio
Koggeweg 25
1606 ML Venhuizen

© Copyright - Remedio