Rijtechnische begeleiding

Paardrijden kan makkelijker voor ruiter en paard, wie had dat gedacht!

Fiona is Enlighted Equitation Teachter (verlichte rijkunst) opgeleid bij Heather Moffet in Engeland. “Minder is meer” is het idee achter dit systeem. Dit in combinatie met de kennis als osteopaat maken dat Fiona doelgerichte rijtechnische begeleiding kan bieden. Wanneer een ruiter ruwe of onduidelijke signalen geeft, is het moeilijk een goede band op te bouwen. Toch streeft uiteindelijk iedereen naar een volmaakte harmonie tussen ruiter en paard.

De systematische opzet van deze Enlightened Equitation (verlichte rijkunst) toont u de weg van synchronisatie van de beweging tussen ruiter en paard, wat leidt tot samenwerking en harmonie. Verlichte rijkunst, omdat alles makkelijker en vanzelfsprekender kan, voor ruiter en paard. Naast het gebruik van de Equisimulator biedt Remedio ook ondersteuning bij het daadwerkelijke rijden van onze viervoeters. Dit zowel in de vorm van rijles op een eigen paard, als op een lespaard.

U kunt zowel rijtechnische begeleiding op uw eigen locatie krijgen, of bij ons in Venhuizen op de accommodatie. De opleiding tot Enlightened Equitation Teacher in combinatie met de fysiologische en anatomische kennis als osteopaat, maakt dat Fiona mensen op weg kan helpen om ontspannender en pijnloos te rijden, voor ruiter en paard.

Een heel belangrijke stap op weg naar een groter paardenwelzijn Wil je dat het rijden eenvoudiger verloopt? De samenwerking duidelijker verloopt? Neem gerust eens contact op over de rijtechnische begeleiding.

© Copyright - Remedio